Waarom mijn auto coaten

Scroll door

Proces
Gebruiksgemak
Garantie
De oplossing

Deel dit via:

Keramische Coating

Een keramische coating. Het is een term welke steeds meer langs komt, de keramische coating (ook wel glascoating genoemd). Keramische coatings zijn een revolutionaire technologie die de laatste jaren steeds populairder wordt. Een keramische coating biedt een krachtige bescherming van uw auto tegen een betaalbare prijs. Uw auto blijft er langer als nieuw uitzien, zelfs na veelvuldig gebruik. Bij Ziebart Detailing bieden wij diverse coatings aan welke uw auto beschermen tegen schade die kan worden veroorzaakt door stof, vuil, UV-stralen, insecten en meer.

Het proces

Voordat de keramische coating kan worden aangebracht dient een auto eerst grondig (soms meermaals) te worden gereinigd. Na de reiniging wordt de lak van uw auto gecorrigeerd wat inhoudt dat alle inconsistenties, lichte krasjes en oppervlakkige plekjes worden gepolijst. Na het polijsten van de auto is de lak dusdanig schoon en hersteld dat het de moeite waard is om de lak te beschermen met een krachtige coating van Ziebart
Deze coating biedt na het aanbrengen niet enkel bescherming, maar ook gebruiksgemak met betrekking tot het wassen van uw auto. Dit komt doordat vuil slecht hecht aan de coating laag in vergelijking met standaard lak. Gemakkelijker vuil verwijderen met de hoge druk en minder vuil over uw lak smeren wanneer u deze met de handwas aanraakt. Win win!

Ziebart Levenslange garantie

Een voordeel wat wij u bij Ziebart bieden is een levenslange garantie op uw coating. Afhankelijk van de coating zijn er voorschriften voor om deze garantie te behouden, maar bij Ziebart is het mogelijk om levenslang het genot te beleven van een krachtige keramische coating.

De Beste Oplossing?

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare manier om uw auto te beschermen tegen oppervlakkigeschade en om ervoor te zorgen dat het langer als nieuw blijft uitzien, dan is een keramische coating van Ziebart een uitstekende keuze. Wilt u een stap verder gaan en uw auto beschermen tegen meer dan oppervlakkige krasjes en schade? Kies er dan voor om uw auto te beplakken met paint protection film (PPF). Deze transparante folie beschermt uw lak tegen steenslag en is zelfhelend wanneer deze wordt bloodgesteld aan warmte.

Als u nog vragen heeft over de coatings of als u professionele hulp nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen bij het behouden van uw auto en de perfecte glans. Als u wilt weten hoe u zowel het interieur als exterieur goed schoon krijgt, kunt u ook onze washandleiding aanvragen. Meer weten over onze detailing diensten? Lees dan verder >