Uw motorblok laten reinigen?

Levenslange Garantie

Altijd voorzien van een beschermde auto

Wereldleider in detailing

Actief sinds 1957

25+ miljoen behandelde auto's

Vanuit 1200 locaties in 37 landen

Bij Ziebart Nederland begrijpen we hoe belangrijk het is om uw auto in topconditie te houden. Daarom bieden wij u een professionele poetsdienst aan om zowel het exterieur als het interieur van uw auto te verzorgen. Onze ervaren specialisten gebruiken enkel de beste producten en apparatuur om uw auto grondig te reinigen en te beschermen tegen weersinvloeden.

Ziebart scoort gemiddeld een 5 op 5

Yasin Sakar
Yasin Sakar
Lees verder
Allereerst wil ik team Ziebart bedanken voor de top service wat is geleverd. Wat een geduld en kennis hebben jullie. Ik heb een Porsche 911 Turbo S wat ik met een fijn en goed gevoel heb kunnen achterlaten.
MJB
MJB
Lees verder
Ziebart Aalsmeer heeft top werk geleverd; passionele medewerkers met oog voor detail tegen een faire prijs
MJB
MJB
Lees verder
Via een kennis bij Ziebart terecht gekomen. Hier hebben wij onze Hyundai i20 van binnen en buiten laten reinigen en beschermen. Fantastische service en uitstekend advies gekregen. Auto is weer als nieuw!.

Levenslange Garantie

Altijd voorzien van een beschermde auto

Wereldleider in detailing

Actief sinds 1957

25+ miljoen behandelde auto's

Vanuit 1200 locaties in 37 landen

Bij Ziebart Nederland bieden we een uitgebreid en professioneel poetsproces aan voor uw auto, zodat u kunt genieten van een voertuig dat er weer als nieuw uitziet. Ons team van ervaren specialisten zorgt ervoor dat uw auto met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld. 

Een professionele poetsbeurt beschermt uw auto tegen invloeden van buitenaf, zoals weer, wind, insecten, vogelpoep en UV-straling. Deze factoren kunnen de lak van uw auto aantasten en de waarde ervan verminderen. Door uw auto regelmatig professioneel te laten poetsen, blijft de lak in optimale conditie en behoudt uw auto zijn waarde.

Bij Ziebart Nederland onderscheiden we ons door het gebruik van hoogwaardige zelfontwikkelde producten en geavanceerde technieken. Dit zorgt voor een langdurige bescherming en een uitzonderlijke glans. Aarzel niet om contact met ons op te nemen door even te bellen of mailen voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Kennismaking

Analyse

Behandelen

Ophalen

Kennismaking

Analyse

Optimaliseren

Ophalen

Het volledige proces van professioneel auto poetsen bij Ziebart Nederland bestaat uit meerdere stappen om de beste resultaten te garanderen. U kunt er ook voor kiezen om met enkele delen uit het volledige proces uw auto een professionele poetsbeurt te geven. Neem contact op voor meer informatie, we helpen u graag verder!

Grondige wasbeurt: We beginnen met het grondig wassen van uw auto om los vuil te verwijderen en een schoon oppervlak te creëren voor de volgende stappen.

Reiniging en polijsten: Na het wassen verwijderen we ingetrokken vuil uit de lak met behulp van speciale reinigingstechnieken en polijstmachines. Dit zorgt ervoor dat de oorspronkelijke kleur van de lak weer zichtbaar wordt en eventuele kleine krasjes worden geminimaliseerd.

Waxen en beschermen: Na het reinigen en polijsten, brengen we een hoogwaardige waxlaag aan om de lak van uw auto te beschermen. Deze beschermende laag zorgt ervoor dat vuil en water zich minder goed kunnen hechten aan de lak, waardoor uw auto langer schoon blijft en zijn glans behoudt.

Interieurreiniging: Naast het exterieur van uw auto, besteden we ook aandacht aan het interieur. We reinigen en stofzuigen het interieur grondig om vlekken, geuren en stof te verwijderen. Indien gewenst, kunnen we ook een diepgaande stoomreiniging uitvoeren om hardnekkig vuil en bacteriën te elimineren.

Ruiten en spiegels: Om uw auto weer perfect zichtbaar te maken op de weg, reinigen we de ruiten en spiegels zowel aan de binnen- als buitenkant. Hierdoor wordt condensvorming en aanslag verminderd, waardoor u beter zicht heeft tijdens het rijden.

Banden en velgen: Als finishing touch maken we de banden en velgen schoon en brengen we een speciale dressing aan op de banden. Dit zorgt voor een diepe, zwarte glans en beschermt de banden tegen uitdroging en verkleuring.

Inspectie en kwaliteitscontrole: Na het uitvoeren van alle bovengenoemde stappen, inspecteren we de auto zorgvuldig om er zeker van te zijn dat alle onderdelen naar behoren zijn behandeld. Onze kwaliteitscontrole garandeert dat uw auto aan onze hoge standaarden voldoet en dat u tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Als laatste stap bieden we u graag persoonlijk advies over het onderhoud van uw auto en eventuele aanvullende diensten die u kunnen helpen de levensduur en uitstraling van uw auto te verlengen. Denk hierbij aan het aanbrengen van een glascoating voor extra bescherming of een periodieke onderhoudsbeurt om de kwaliteit van de poetsbeurt te behouden.

Interesse? Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Interesse? Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Ziebart scoort gemiddeld een 5 uit 5

Gebaseerd op onze Google reviews

Baris Eker
Lees verder
Ik heb een gedetailleerde interieurreiniging van mijn auto gehad in Ziebart en ik was tevreden met het resultaat. Ik kende het merk en hun kwaliteit uit mijn thuisland en ik ben blij om te zien dat ze hier hetzelfde niveau van servicekwaliteit behouden. Ik zie graag meer van je vestigingen in de andere steden, te beginnen vanuit Amsterdam 🙂
Robert Rijksen
Lees verder
Via een kennis bij Ziebart terecht gekomen. Hier hebben wij onze Hyundai i20 van binnen en buiten laten reinigen en beschermen. De buitenkant heeft de Daimond Gloss behandeling gehad en het interieur is gereinigd en beschermd met Inner Guard. Fantastische service en uitstekend advies gekregen. Auto is weer als nieuw!.
Yasin Sakar
Lees verder
Allereerst wil ik team Ziebart bedanken voor de top service wat is geleverd. Wat een geduld en kennis hebben jullie. Ik heb een Porsche 911 Turbo S wat ik met een fijn en goed gevoel heb kunnen achterlaten.
MJB
Lees verder
Ziebart Aalsmeer heeft top werk geleverd; passionele medewerkers met oog voor detail tegen een faire prijs .

Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

Bel ons
085 401 2371
Ma – Vr: 09:00 tot 18:00

Of mail
info@
ziebartnederland.com

Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

Bel ons
085 401 2371
Ma – Vr: 09:00 tot 18:00

25% Korting

Voorzie uw auto van een behandeling tijdens uw vakantie en bespaar parkeerkosten op schiphol!

Geniet daarnaast van korting op onze behandelingen vanaf €675,-
Team Ziebart die een blauwe auto detailen

Deze korting loopt tot eind september!