Car detailing Amsterdam

Levenslange Garantie

Altijd voorzien van een gedetailde auto

Wereldleider in car detailing

Actief sinds 1957

25+ miljoen behandelde auto's

Vanuit 1200 locaties in 37 landen

Welkom bij Ziebart Nederland, dé specialist in car detailing in Amsterdam! Onze passie voor auto’s en streven naar perfectie zorgen ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet en aanvoelt. Met onze jarenlange ervaring, toewijding en expertise zijn we uw ideale partner voor het onderhouden en beschermen van uw auto in de regio Amsterdam. Ontdek de veelzijdige diensten die we aanbieden en ervaar zelf de topkwaliteit en uitmuntende service waar we bekend om staan.

Ziebart scoort gemiddeld een 5 op 5

Yasin Sakar
Yasin Sakar
Lees verder
Allereerst wil ik team Ziebart bedanken voor de top service wat is geleverd. Wat een geduld en kennis hebben jullie. Ik heb een Porsche 911 Turbo S wat ik met een fijn en goed gevoel heb kunnen achterlaten.
MJB
MJB
Lees verder
Ziebart Aalsmeer heeft top werk geleverd; passionele medewerkers met oog voor detail tegen een faire prijs
MJB
MJB
Lees verder
Via een kennis bij Ziebart terecht gekomen. Hier hebben wij onze Hyundai i20 van binnen en buiten laten reinigen en beschermen. Fantastische service en uitstekend advies gekregen. Auto is weer als nieuw!.

Levenslange Garantie

Altijd voorzien van een beschermde auto

Wereldleider in detailing

Actief sinds 1957

25+ miljoen behandelde auto's

Vanuit 1200 locaties in 37 landen

We hebben een breed scala aan car detailing diensten om aan al uw behoeften te voldoen en uw auto in topconditie te houden. Of u nu op zoek bent naar detailing voor het interieur, exterieur of beide we hebben de perfecte opties voor u. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende car detailing diensten die we aanbieden: 

  1. Interieur detailing
  2. Exterieur detailing
  3. Complete car detailing

Bij Ziebart Nederland begrijpen we het belang van een persoonlijke benadering en werken we nauw samen met onze klanten om aan hun wensen en verwachtingen te voldoen. Onze passie voor auto’s en streven naar perfectie zorgen ervoor dat uw auto de aandacht en zorg krijgt die het verdient. Aarzel dan ook niet om contact met ons op te nemen door even te bellen of mailen voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Kennismaking

Analyse

Behandelen

Ophalen

Kennismaking

Analyse

Optimaliseren

Ophalen

Hoe gaan we te werk

Het car detailing proces is een uitgebreide en zorgvuldige aanpak om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien en aan te laten voelen. Bij Ziebart Nederland, dé specialist in car detailing in Amsterdam, hanteren we een gestructureerd stappenplan om het beste resultaat te bereiken en de levensduur van uw auto te verlengen. Hieronder nemen we u mee door de verschillende fasen van het detailing proces.

  1. Inspectie: Voordat we beginnen met de car detailing, inspecteren we uw auto grondig om de specifieke behoeften en aandachtspunten te identificeren. Op basis van deze inspectie stellen we een op maat gemaakt plan op om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.

  2. Voorbereiding: De voorbereidingsfase omvat het wassen van de auto om vuil, stof en andere verontreinigingen te verwijderen. Dit zorgt voor een schone basis waarop we de verdere car detailing werkzaamheden kunnen uitvoeren. Ook worden tijdens deze fase de banden, velgen en wielkasten gereinigd.

  3. Interieurdetailing: Tijdens de interieurdetailing richten we ons op het grondig reinigen van alle oppervlakken in de auto. We gebruiken speciale reinigingsmiddelen om hardnekkige vlekken te verwijderen en behandelen de bekleding met conditioners om slijtage en verkleuring tegen te gaan.

  4. Exterieurdetailing: Het exterieur van de auto krijgt een uitgebreide behandeling om de glans en bescherming te herstellen. We polijsten het lakwerk om krassen en swirls te verwijderen en brengen een beschermende wax- of sealantlaag aan om de auto te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

  5. Finishing touch: De laatste fase van het car detailing proces omvat de finishing touch. Hierbij worden de ruiten gereinigd en geven we de banden en kunststof onderdelen een opfrisbeurt. Zo zorgen we ervoor dat uw auto er weer als nieuw uitziet, van binnen en van buiten.

Bij Ziebart Nederland zijn we trots op onze uitgebreide car detailing diensten in Amsterdam en streven we ernaar om de hoogste kwaliteit en service te bieden. Ons ervaren en gepassioneerde team zorgt ervoor dat uw auto de zorg en aandacht krijgt die het verdient. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en ervaar zelf het verschil dat onze car detailing diensten kunnen maken.

Interesse? Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Interesse? Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Ziebart scoort gemiddeld een 5 uit 5

Gebaseerd op onze Google reviews

Baris Eker
Lees verder
Ik heb een gedetailleerde interieurreiniging van mijn auto gehad in Ziebart en ik was tevreden met het resultaat. Ik kende het merk en hun kwaliteit uit mijn thuisland en ik ben blij om te zien dat ze hier hetzelfde niveau van servicekwaliteit behouden. Ik zie graag meer van je vestigingen in de andere steden, te beginnen vanuit Amsterdam 🙂
Robert Rijksen
Lees verder
Via een kennis bij Ziebart terecht gekomen. Hier hebben wij onze Hyundai i20 van binnen en buiten laten reinigen en beschermen. De buitenkant heeft de Daimond Gloss behandeling gehad en het interieur is gereinigd en beschermd met Inner Guard. Fantastische service en uitstekend advies gekregen. Auto is weer als nieuw!.
Yasin Sakar
Lees verder
Allereerst wil ik team Ziebart bedanken voor de top service wat is geleverd. Wat een geduld en kennis hebben jullie. Ik heb een Porsche 911 Turbo S wat ik met een fijn en goed gevoel heb kunnen achterlaten.
MJB
Lees verder
Ziebart Aalsmeer heeft top werk geleverd; passionele medewerkers met oog voor detail tegen een faire prijs .

Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

Bel ons
085 401 2371
Ma – Vr: 09:00 tot 18:00

Of mail
info@
ziebartnederland.com

Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

Bel ons
085 401 2371
Ma – Vr: 09:00 tot 18:00