Auto laten wassen

Levenslange Garantie

Altijd voorzien van een gewaste auto

Wereldleider in auto wassen

Actief sinds 1957

25+ miljoen gewaste auto's

Vanuit 1200 locaties in 37 landen

Levenslange Garantie

Altijd voorzien van een gewaste auto

Wereldleider in auto wassen

Actief sinds 1957

25+ miljoen gewaste auto's

Vanuit 1200 locaties in 37 landen

Uw auto laten wassen betekent veel meer dan gewoon schoonmaken. Het is een zorgvuldige, doordachte behandeling die zowel het uiterlijk als de conditie van uw voertuig verbetert.

Het proces begint met een grondige reiniging van zowel het exterieur als het interieur van uw auto. Onze specialisten gebruiken zelfontwikkelde producten en bewezen technieken om uw auto te reinigen tot in de kleinste details, verwijderen vuil, stof en vlekken die het uiterlijk en de prestaties van uw auto kunnen beïnvloeden.

Maar een wasbeurt bij Ziebart Nederland gaat verder dan alleen reinigen. Onze professionals brengen ook een hoogwaardige wax aan, die zorgt voor een oogverblindende glans en een beschermende barrière vormt tegen de elementen. Dit betekent dat uw auto niet alleen schoner zal zijn, maar ook beter beschermd tegen zaken als krassen, vuil en roest.

De kosten voor het professioneel laten wassen van uw auto kunnen sterk variëren op basis van diverse factoren, zoals de grootte en het type van uw voertuig en de specifieke diensten die u nodig heeft (zoals alleen buitenkant wassen, interieur reiniging, waxen, etc.).

Gemiddeld kunt u verwachten dat een volledige autowasbeurt, inclusief het interieur en exterieur, ergens tussen de €50 en €250 zal kosten. Echter, meer premium diensten, zoals het aanbrengen van beschermende wax of uitgebreide reinigingswerkzaamheden, kunnen aanzienlijk hoger zijn. Voor een nauwkeurige prijsindicatie raden we u aan om contact met ons op te nemen!

Auto wassen en auto polijsten zijn twee verschillende stappen in het proces van autoverzorging en ze dienen verschillende doelen.

Auto Polijsten: Polijsten is vaak een stap die genomen wordt vóór een grondige autowasbeurt. Het wordt meestal gedaan om kleine krassen, oxidatie, swirls, vuil, en andere kleine onvolkomenheden op het oppervlak van de auto te verwijderen. Tijdens het polijstproces wordt een kleine hoeveelheid verf van de auto afgenomen om een glad, egaal oppervlak te creëren. Dit wordt bereikt door een polijstmiddel (een soort schurend materiaal) te gebruiken dat het oppervlak egaliseert.

Auto Wassen: Wassen, daarentegen, is de grondige reiniging van het voertuig zowel van binnen als van buiten. Het hoofddoel van wassen is om de auto schoon en glanzend te maken, waardoor de auto er nieuw en glanzend uitziet. Het wassen gebeurt met behulp van gespecialiseerde autoshampoo en apparatuur die vuil en gruis effectief verwijderen. Daarnaast wordt er vaak een beschermende waxlaag aangebracht tijdens een wasbeurt, die helpt om de lak te beschermen tegen verdere beschadiging door blootstelling aan de zon, vuil, zout, en andere milieu-invloeden.

De duur van een autowasbeurt kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de auto, de staat van het voertuig (bijv. hoe vuil het is) en de specifieke diensten die worden aangevraagd.

Voor een basis wasbeurt, waarbij de auto van buiten wordt schoongemaakt, kan het proces ergens tussen 30 minuten en 1 uur duren.

Echter, voor een volledige, grondige wasbeurt, die ook kan bestaan uit het reinigen van het interieur, het behandelen van lederen bekleding en het wassen van de ramen, kan het proces aanzienlijk langer duren. Dit kan ergens tussen 1,5 tot 3 uur duren, afhankelijk van de gekozen services.

Ja, auto poetsen is zeer goed voor uw voertuig. Bij Ziebart Nederland bieden we een hoogwaardige poetsdienst die niet alleen de esthetische aantrekkingskracht van uw auto verbetert, maar ook de levensduur van de lak verlengt. Een grondige poetsbeurt verwijdert schadelijke contaminanten en vuil dat in de loop van de tijd de lak kan aantasten. Daarnaast biedt de wax of sealant die we aanbrengen een beschermende barrière tegen toekomstige schade. Het poetsen van uw auto draagt bij aan de waardebehoud en zorgt ervoor dat uw voertuig er altijd op zijn best uitziet.

Met meer dan 60 jaar ervaring in de autoverzorgingsindustrie heeft Ziebart een ongeëvenaarde kennis en expertise opgebouwd. Deze kennis is terug te vinden in de producten die zij zelf ontwikkeld heeft. Daarbij wordt er bij Ziebart niet alleen de nadruk gelegd op uitzonderlijke service, maar ook op het creëren van een bevredigende klantbeleving. Het is de mix van expertise, innovatie en klantgerichtheid die Ziebart tot de wereldleider maakt in autoverzorging en bescherming.

Zo ziet het gehele auto was proces er uit:

Exterieur
Het proces begint met een grondige voorwas. Met behulp van een hogedrukreiniger worden los vuil en gruis afgespoeld. Dit is een cruciale stap om latere krassen te voorkomen, door ervoor te zorgen dat er tijdens de handwas geen wrijving ontstaat met vastzittende vuildeeltjes.

Vervolgens volgt de nauwkeurige handwas. Hierbij wordt een pH-neutrale zeep en een zachte spons of washandschoen gebruikt om elke centimeter van uw auto zorgvuldig schoon te maken. De handwas wordt uitgevoerd van boven naar beneden, waarbij het vuilste deel – de onderzijde van de auto – voor het laatst wordt aangepakt.

Daarna wordt er speciale aandacht besteed aan de velgen. Met een speciale reiniger worden hardnekkige vlekken zoals remstof verwijderd, waardoor uw velgen er weer glanzend uitzien.

Na de wasbeurt wordt de auto grondig gedroogd. Met behulp van microvezeldoeken of luchtblazers zorgen we ervoor dat er geen watervlekken achterblijven die de glans van uw auto kunnen bederven.

Dan volgt het kleien. Deze speciale klei verwijdert dieperliggend vuil en verontreinigingen uit de lak van de auto. Dit is een essentiële stap in de voorbereiding op het aanbrengen van de beschermende laag.

Vervolgens wordt de buitenkant van de auto beschermd met een laag wax of sealant. Dit beschermt de lak tegen de elementen en geeft uw auto die oogverblindende glans die ervoor zorgt dat hij opvalt op de weg.

Interieur
Binnen in de auto starten we met een grondige stofzuigbeurt. Vloermatten, stoelen, kofferbak, en zelfs de moeilijk bereikbare plekken ontkomen niet aan onze grondige reiniging.

Daarna worden alle interne oppervlakken gereinigd. Het dashboard, de deurpanelen, het stuur, alles krijgt de nodige aandacht. Lederen oppervlakken krijgen een speciale behandeling om ze er op hun best uit te laten zien en voelen.

Vervolgens gaan we verder met de ramen. De binnenkant van de ramen krijgt een grondige reiniging voor een streeploze afwerking die uw zicht op de weg niet zal belemmeren.

Afhankelijk van de staat van de auto kan een diepere reiniging van de bekleding nodig zijn, inclusief stoomreiniging of shampoo. Dit zorgt ervoor dat zelfs de plekken waar u op zit en leunt schoon en fris aanvoelen.

We sluiten de interieurreiniging af met een deodoriseerbeurt. Hierdoor ruikt uw auto niet alleen schoon, maar voelt hij ook schoon aan. Een laatste finishing touch die ervoor zorgt dat elke rit in uw fris gewassen auto een genot is.

Voor meer informatie of een prijsindicatie voor uw auto kunt u gerust contact met ons opnemen via 085 401 2371 of via info@ziebartnederland.com

Meer weten? Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Meer weten? Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Ziebart scoort gemiddeld een 5 uit 5

Gebaseerd op onze Google reviews

Baris Eker
Lees verder
Ik heb een gedetailleerde interieurreiniging van mijn auto gehad in Ziebart en ik was tevreden met het resultaat. Ik kende het merk en hun kwaliteit uit mijn thuisland en ik ben blij om te zien dat ze hier hetzelfde niveau van servicekwaliteit behouden. Ik zie graag meer van je vestigingen in de andere steden, te beginnen vanuit Amsterdam 🙂
Robert Rijksen
Lees verder
Via een kennis bij Ziebart terecht gekomen. Hier hebben wij onze Hyundai i20 van binnen en buiten laten reinigen en beschermen. De buitenkant heeft de Daimond Gloss behandeling gehad en het interieur is gereinigd en beschermd met Inner Guard. Fantastische service en uitstekend advies gekregen. Auto is weer als nieuw!.
Yasin Sakar
Lees verder
Allereerst wil ik team Ziebart bedanken voor de top service wat is geleverd. Wat een geduld en kennis hebben jullie. Ik heb een Porsche 911 Turbo S wat ik met een fijn en goed gevoel heb kunnen achterlaten.
MJB
Lees verder
Ziebart Aalsmeer heeft top werk geleverd; passionele medewerkers met oog voor detail tegen een faire prijs .

Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

Bel ons
085 401 2371
Ma – Vr: 09:00 tot 18:00

Of mail
info@
ziebartnederland.com

Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

Bel ons
085 401 2371
Ma – Vr: 09:00 tot 18:00