De Films van Ziebart

Scroll door

Window TInt
Paint Protection Film
Color Design

Deel dit via:

Ziebart biedt een breed scala aan speciale films voor auto’s die uw auto beschermen en verfraaien. In dit artikel zullen we bespreken welke soorten films er beschikbaar zijn, wat ze doen en waarom u zou moeten kiezen voor deze producten.

1. Window Tint

Het assortiment Ziebart films biedt een levenslange garantie en zorgt voor warmtewering, UV-bescherming, privacy en veiligheid. De raamfolies beschermen tegen de zon en verkleuring van uw interieur, waardoor uw auto koeler blijft en u beschermd bent tegen schadelijke UV-stralen. Het biedt ook meer privacy en beveiliging door inkijk van buitenaf te beperken.

2. Z-SHIELD® PAINT PROTECTION FILM

Ziebart’s Z-Shield® Paint Protection Film beschermt de lak van uw voertuig tegen schade zoals krassen, steenslag en schaafplekken. Deze film is transparant en bijna onzichtbaar, dus het verandert niets aan de uitstraling van uw auto. Het omvat ook de voorruit beschermfolie service.

3. COLOR DESIGN (Wrap)

Met behulp van een wikkelende folie kan Ziebart de kleur van uw auto veranderen of bepaalde delen van uw auto accentueren. Dit is een snelle en gemakkelijke manier om uw auto een nieuw uiterlijk te geven en extra lakbescherming aan te brengen.

Kortom, het aanbrengen van een speciale film van Ziebart op uw auto biedt verschillende voordelen, zoals bescherming tegen schade, verfraaiing van uw auto en extra comfort en veiligheid. Bovendien biedt Ziebart een levenslange garantie op hun films, wat aangeeft hoeveel vertrouwen zij hebben in de kwaliteit van hun producten. Overweeg deze opties voor de beste bescherming van uw auto. Vragen of opmerkingen?Neem gerust even contact op via het formulier op de contact pagina of bel even naar 085 401 2371.

25% Korting

Voorzie uw auto van een behandeling tijdens uw vakantie en bespaar parkeerkosten op schiphol!

Geniet daarnaast van korting op onze behandelingen vanaf €675,-
Team Ziebart die een blauwe auto detailen

Deze korting loopt tot eind september!