De Detailing services van Ziebart

Scroll door

Interieur bescherming
Auto Detailing

Deel dit via:

Zou u uw auto graag willen laten stralen als nieuw? Dan zijn de Detailing services van Ziebart precies wat u zoekt. Ziebart biedt een breed scala aan professionele Detailing services, waaronder:

INNER GUARD® INTERIOR PROTECTION

Het assortiment Ziebart films biedt een levenslange garantie en zorgt voor warmtewering, UV-bescherming, privacy en veiligheid. De raamfolies beschermen tegen de zon en verkleuring van uw interieur, waardoor uw auto koeler blijft en u beschermd bent tegen schadelijke UV-stralen. Het biedt ook meer privacy en beveiliging door inkijk van buitenaf te beperken.

INTERIOR/EXTERIOR AUTO DETAILING

Ziebart’s Z-Shield® Paint Protection Film beschermt de lak van uw voertuig tegen schade zoals krassen, steenslag en schaafplekken. Deze film is transparant en bijna onzichtbaar, dus het verandert niets aan de uitstraling van uw auto. Het omvat ook de voorruit beschermfolie service.

Dankzij deze professionele Detailing services kunt u uw auto weer laten stralen als nieuw. Met Inner Guard® blijft uw bekleding eruitzien als nieuw, terwijl de professionele Detailing uw auto van binnen en buiten laat glanzen als nooit tevoren. Bovendien draagt de antibacteriële behandeling bij aan de hygiëne van uw auto.

Waarom zou u kiezen voor de Detailing services van Ziebart? Omdat Ziebart een bewezen trackrecord heeft op het gebied van professionele Detailing services en gebruikmaakt van hoogwaardige producten. Bovendien zorgt de Inner Guard®-bescherming ervoor dat uw bekleding er als nieuw blijft uitzien, terwijl de professionele Detailing de waarde van uw auto verhoogt.

Aarzel niet en laat uw auto stralen als nieuw met de Detailing services van Ziebart! U kunt contact opnemen via het formulier op de contact pagina of door even te bellen naar 085 401 2371.

25% Korting

Voorzie uw auto van een behandeling tijdens uw vakantie en bespaar parkeerkosten op schiphol!

Geniet daarnaast van korting op onze behandelingen vanaf €675,-
Team Ziebart die een blauwe auto detailen

Deze korting loopt tot eind september!