De Coatings van Ziebart

Scroll door

Deel dit via:

Ziebart is een wereldleider op het gebied van auto-detailing, met meer dan 60 jaar ervaring in het beschermen en behouden van voertuigen. Een van onze specialiteiten is het assortiment speciale coatings, die een superieure bescherming bieden en een indrukwekkende afwerking voor de lak van uw auto. In deze blogpost zullen we de drie belangrijkste coatings van Ziebart nader bekijken en uitleggen waarom ze het overwegen waard zijn.

1. Ceramic Z-Gloss

Ziebart’s Ceramic Z-Gloss® is een nano-keramische coating die zorgt voor een hoogglans afwerking en langdurige bescherming biedt voor de lak van uw auto. Het hydrofobe effect van deze coating is ongeëvenaard, wat betekent dat water gewoon op de oppervlakte zal parelen en afrollen, waardoor het gemakkelijker wordt om uw auto er schoon en fris uit te laten zien. Ceramic Z-Gloss® beschermt ook tegen UV-stralen, vogelpoep en andere milieuverontreinigende stoffen, waardoor de lak van uw auto jarenlang behouden blijft. De hoogglans afwerking zorgt ervoor dat uw auto er als nieuw uitziet, en de beschermende voordelen zorgen ervoor dat hij er langer zo uit blijft zien.

2. Diamond Gloss

Ziebart’s Diamond Gloss® is de standaard in de branche voor lakbescherming. Deze coating is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan en uw auto elke ochtend een showroomglans te geven. De Diamond Gloss®-coating is extreem duurzaam en biedt superieure bescherming tegen milieuverontreinigende stoffen, vogelpoep en UV-stralen. Het creëert een harde, glasachtige barrière op het oppervlak van de lak van uw auto, die zeer resistent is tegen krassen en wervelmarkeringen. Diamond Gloss® is de perfecte keuze voor iedereen die de beste bescherming voor de lak van hun auto wil, gecombineerd met een verbluffende glans die jarenlang meegaat.

3. Protect-a-shine

Protect-A-Shine® is een beschermende coating die speciaal is ontworpen voor gebruikte voertuigen. Deze coating wordt aangebracht na de auto-detailing en herstelt de oorspronkelijke glans van uw auto. Protect-A-Shine® biedt een beschermende barrière tegen milieuverontreinigende stoffen, zoals vogelpoep en zure regen, en het beschermt ook tegen UV-stralen. Ook deze coating is extreem duurzaam en werkt langdurig, waardoor uw auto er jarenlang geweldig uitziet.

Kwaliteit

Kortom, het gamma speciale coatings van Ziebart biedt superieure bescherming en een prachtige afwerking voor de lak van uw auto. Of u nu kiest voor Ceramic Z-Gloss®, Diamond Gloss® of Protect-A-Shine®, u kunt erop vertrouwen dat uw auto beschermd is tegen de elementen en er op zijn best uitziet.

Deze coatings zijn een verstandige investering voor iedereen die zijn auto er jarenlang als nieuw uit wil laten zien en worden geleverd met een garantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw investering is beschermd.

Meer weten? Neem contact op via het formulier of bel even naar 085 401 2371.