Auto Poetser

Levenslange Garantie

Altijd voorzien van een beschermde auto

Wereldleider in auto poetsen

Actief sinds 1957

25+ miljoen gepoetste auto's

Vanuit 1200 locaties in 37 landen

Levenslange Garantie

Altijd voorzien van een beschermde auto

Wereldleider in auto poetsen

Actief sinds 1957

25+ miljoen gepoetste auto's

Vanuit 1200 locaties in 37 landen

Wat is een auto poetser?

Een auto poetser is een specialist in voertuigverzorging. Deze professional reinigt, polijst en waxt uw auto tot in de perfectie, zowel van binnen als buiten. Met behulp van hoogwaardige producten en bewezen technieken, zorgt de auto poetser voor een diepe reiniging en een oogverblindende glans.

Een auto poetser maakt niet alleen gebruik van standaard reinigingsmethoden, maar past ook speciale technieken en hoogwaardige producten toe om een diepe, grondige reiniging en een oogverblindende glans te bereiken.

Bescherming is een cruciaal aspect voor onze auto poetsers. Daarom brengen we (zelfontwikkelde) beschermende coatings aan die uw auto wapenen tegen allerlei vormen van schade, waaronder krassen, vuil en roest. Op deze manier zorgen we voor een langdurige en duurzame bescherming.

De kosten van het professioneel laten poetsen van uw auto kunnen sterk variëren op basis van een aantal factoren, waaronder de grootte en het type van uw voertuig, de specifieke diensten die u nodig heeft (zoals alleen buitenkant poetsen, interieur reiniging, waxen, etc.).

Gemiddeld kunt u verwachten dat een volledige auto poetsbeurt, inclusief het interieur en exterieur, ergens tussen de €100 en €500 zal kosten. Echter, meer premium diensten, zoals het aanbrengen van keramische coatings of uitgebreide detailwerkzaamheden, kunnen aanzienlijk hoger zijn. Om een goede indicatie van de prijs te krijgen kunt u het best even contact opnemen!

auto poetsen en auto polijsten zijn twee verschillende stappen in het proces van autoverzorging en ze dienen verschillende doelen.

  1. Auto Polijsten: Polijsten is vaak de eerste stap in het proces van het detailen van een auto. Het wordt meestal gedaan om kleine krassen, oxidatie, swirls, vuil, en andere kleine onvolkomenheden op het oppervlak van de auto te verwijderen. Tijdens het polijstproces wordt een kleine hoeveelheid verf van de auto afgenomen om een glad, egaal oppervlak te creëren. Dit wordt bereikt door een polijstmiddel (een soort schurend materiaal) te gebruiken dat het oppervlak egaliseert.

  2. Auto Poetsen: Poetsen, aan de andere kant, wordt gedaan nadat het voertuig is gepolijst. Het hoofddoel van poetsen is om de glans en reflectie van de autolak te verbeteren, waardoor de auto er nieuw en glanzend uitziet. Poetsen gebeurt met behulp van speciale autowas of poetsmiddelen die meestal een combinatie van natuurlijke wassen, synthetische polymeren, en glansversterkers bevatten. Poetsen zorgt ook voor een beschermlaag op het oppervlak van de auto, wat helpt om de lak te beschermen tegen verdere beschadiging door blootstelling aan de zon, vuil, zout, en andere milieu-invloeden.

De duur van een auto poetsbeurt kan sterk variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de auto, de staat van het voertuig (bijv. hoe vuil het is of hoeveel correctiewerk er nodig is), de specifieke diensten die worden aangevraagd, en de mate van detail die wordt nagestreefd.

Voor een basis poetsbeurt, waarbij de auto wordt gewassen en gewaxt, maar zonder diepgaande detailwerkzaamheden of reparaties, kan het proces ergens tussen 1 en 3 uur duren.

Echter, voor een volledige, grondige poetsbeurt, die ook kan bestaan uit het reinigen van het interieur, het behandelen van lederen bekleding, het polijsten van de lak, het aanbrengen van een beschermende coating en meer, kan het proces aanzienlijk langer duren. Dit kan ergens tussen 4 tot 8 uur duren, en in sommige gevallen zelfs langer als er intensief detailwerk nodig is.

Met meer dan 60 jaar ervaring in de autoverzorgingsindustrie heeft Ziebart een ongeëvenaarde kennis en expertise opgebouwd. Deze kennis is terug te vinden in de producten die zij zelf ontwikkeld heeft. Daarbij wordt er bij Ziebart niet alleen de nadruk gelegd op uitzonderlijke service, maar ook op het creëren van een bevredigende klantbeleving. Het is de mix van expertise, innovatie en klantgerichtheid die Ziebart tot de wereldleider maakt in autoverzorging en bescherming. Als u meer wilt weten over de geschiedenis van Ziebart kunt u daar hier meer over lezen.

Zo ziet het gehele auto poets proces er uit:

Exterieur

De eerste stap is het geven van een grondige voorwas. Met een hogedrukreiniger wordt los vuil en gruis verwijderd. Deze stap helpt om latere krassen te voorkomen door ervoor te zorgen dat we niet over hardnekkige vuildeeltjes wrijven tijdens de handwas.

Dan volgt de zorgvuldige handwas. Hier gebruiken we een pH-neutrale zeep en een zachte spons of washandschoen om elke centimeter van uw auto liefdevol schoon te maken. Deze stap wordt uitgevoerd van boven naar beneden, waarbij het vuilste gedeelte – de onderkant van de auto – bewaard blijft voor het einde.

Vervolgens worden de velgen aangepakt. Een speciale reiniger helpt om hardnekkige vlekken zoals remstof te verwijderen en laat uw velgen glanzen.

Drogen

Na het wassen is het tijd voor een grondige droging. Met behulp van microvezeldoeken of luchtblazers zorgen we ervoor dat er geen watervlekken achterblijven die de glans van uw  auto kunnen bederven.

Dan komt de fase van het kleien. Deze speciale klei gaat verder waar het wassen ophoudt, door ingebed vuil en stof te verwijderen uit de lak van de auto. Dit is een cruciale stap in het voorbereiden van de auto voor het polijsten.

Het polijsten volgt, waarbij eventuele lichte krasjes en swirls uit de lak worden gehaald. Dit zorgt voor een herstelde glans en een soepel gevoel wanneer u met uw hand over de lak gaat.

Tot slot, krijgt de buitenkant van de auto een beschermende laag van wax of sealant. Dit beschermt de lak tegen de elementen en geeft uw auto die oogverblindende glans die ervoor zorgt dat hij opvalt op de weg.

Interieur

We stappen de auto in en beginnen met een grondige stofzuigbeurt. Vloermatten, stoelen, kofferbak, en zelfs de moeilijk bereikbare plekken ontsnappen niet aan onze aandacht.

Vervolgens worden alle interne oppervlakken gereinigd. Het dashboard, de deurpanelen, het stuur, alles krijgt de nodige zorg. Lederen oppervlakken krijgen een speciale behandeling om ze er op hun best uit te laten zien en aan te voelen.

Dan gaan we naar de ramen. De binnenkant van de ramen krijgt een grondige reiniging voor een streeploze afwerking die uw zicht op de weg niet zal hinderen.

Afhankelijk van de staat van de auto kan een diepere reiniging van de bekleding nodig zijn, inclusief stoomreiniging of shampoo. Dit zorgt ervoor dat zelfs de plekken waar u op zit en tegen leunt schoon en fris aanvoelen.

We sluiten af met een deodoriseer. Hierdoor ruikt uw auto niet alleen schoon, maar voelt hij ook schoon. Een laatste finishing touch die ervoor zorgt dat elke rit in uw fris gepoetste auto een genot is.

Als graag meer informatie ontvangt of een prijsindicatie wilt voor uw auto kunt u gerust even contact opnemen via 085 401 2371 of via info@ziebartnederland.com

Meer weten? Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Meer weten? Neem contact op

Vul het formulier in en we nemen contact met u op.

Ziebart scoort gemiddeld een 5 uit 5

Gebaseerd op onze Google reviews

Baris Eker
Lees verder
Ik heb een gedetailleerde interieurreiniging van mijn auto gehad in Ziebart en ik was tevreden met het resultaat. Ik kende het merk en hun kwaliteit uit mijn thuisland en ik ben blij om te zien dat ze hier hetzelfde niveau van servicekwaliteit behouden. Ik zie graag meer van je vestigingen in de andere steden, te beginnen vanuit Amsterdam 🙂
Robert Rijksen
Lees verder
Via een kennis bij Ziebart terecht gekomen. Hier hebben wij onze Hyundai i20 van binnen en buiten laten reinigen en beschermen. De buitenkant heeft de Daimond Gloss behandeling gehad en het interieur is gereinigd en beschermd met Inner Guard. Fantastische service en uitstekend advies gekregen. Auto is weer als nieuw!.
Yasin Sakar
Lees verder
Allereerst wil ik team Ziebart bedanken voor de top service wat is geleverd. Wat een geduld en kennis hebben jullie. Ik heb een Porsche 911 Turbo S wat ik met een fijn en goed gevoel heb kunnen achterlaten.
MJB
Lees verder
Ziebart Aalsmeer heeft top werk geleverd; passionele medewerkers met oog voor detail tegen een faire prijs .

Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

Bel ons
085 401 2371
Ma – Vr: 09:00 tot 18:00

Of mail
info@
ziebartnederland.com

Uw auto is zo weer in nieuwstaat!

Bel ons
085 401 2371
Ma – Vr: 09:00 tot 18:00

25% Korting

Voorzie uw auto van een behandeling tijdens uw vakantie en bespaar parkeerkosten op schiphol!

Geniet daarnaast van korting op onze behandelingen vanaf €675,-
Team Ziebart die een blauwe auto detailen

Deze korting loopt tot eind september!